FAME3D.fi-verkkosivulta löytyy avoin tapahtumakalenteri kaikille AM-tapahtumille

FAME Ecosystemin nettisivu fame3D.fi on perustanut tapahtumakalenterin kaikille materiaalia lisäävän valmistuksen tapahtumille. Tulevat tapahtumat voidaan kalenterista valita näkyviin esimerkiksi tapahtumatyypin (online tai live) tai järjestäjän (FAME Ecosystem tai muu) mukaan.

Kalenterisivulta löytyy myös “Lähetä tapahtuma” -linkki. Tämä johtaa lomakkeelle, jolla voidaan tiedottaa verkkosivun ylläpitäjille tulevista tapahtumista. Tiedot päivitetään tapahtumakalenteriin säännöllisesti. Toivomme, että monet yritykset ja organisaatiot käyttävät tätä mahdollisuutta Suomen tai Pohjois-Euroopan tapahtumansa mainostamiseen.

Toinen uutuus verkkosivulla on esimerkkikirjasto, jonka tarkoituksena on koota kaikki ainetta lisäävän valmistuksen tapausesimerkit löydettäväksi yhdestä lähteestä. Meillä on nyt linkkejä yli kahteenkymmeneen esimerkkiin johtavilta 3D-tulostusyrityksiltä. Päivitämme Cases-osiota jatkuvasti uusilla suomalaisilla esimerkkitapauksilla, joten muistathan lähettää linkkejä sopivaan materiaaliin osoitteseen eetu.holstein(at)dimecc.com.

Linkki tapahtumien ilmoituslomakkeeseen