Professional AM Training, 3D-tulostuksen koulutuskokonaisuus

Etteplan ja 3D Formtech

29.3.2023 - 14.6.2023 / 08.00 - 12.00

Event for: Open for all

Location: Online

Price: 9 modules is 2550€ (for engineers) and 3 modules is 600€ (management)

Language: Finnish

Sign up here

Online

3D Formtech and Etteplan organize a pro AM training for designers, engineers and/or management.

Koulutuskokonaisuus järjestetään 29.3.-14.6.2023 välisenä aikana pääasiassa Teamsin välityksellä. Online-valmennuspäivissä opit lisää mm. 3D-tulostamisen teknologiasta, materiaaleista ja sarjavalmistuksesta. Ei pelkkää teoriaa, vaan paljon käytännön esimerkkejä ja yksilöllisiä tehtäviä, joiden avulla viet opitut asiat nopeasti käytäntöön. Hands-on-päivässä 3D Formtechin tiloissa pääset valmistamaan osan alusta loppuun 3D-tulostamalla asiantuntijoidemme johdolla. Tukemme jatkuu vielä tämänkin jälkeen ja yhdessä varmistamme, että uudet opit menevät käytäntöön.

Koulutuskokonaisuus sopii sekä yrityksen johdolle ja esihenkilöille että suunnittelijoille / insinööreille. Osa moduuleista on yhteisiä, ja osa puolestaan vain suunnittelijoille suunnattuja.

Esihenkilöille / johdolle suunnatuissa kolmessa neljän tunnin koulutuksessa käydään tarkemmin läpi 3D-tulostuksen nykytilaa ja tulevaisuutta, teknologioita, 3D-tulostuksen mahdollisuuksia liiketoiminnan tehostajana ja kasvattajana, käytännön esimerkkejä ja implementointia, hintaa sekä arvoketjun muodostumista.

Suunnittelijoille/insinööreille on näiden moduulien lisäksi kuusi moduulia eli yhteensä 9 x 4 h koulutusta, joissa keskitytään erityisesti suunnitteluun ja valmistukseen.

https://3dformtech.fi/3d-tulostus-valmistusmenetelmana-koulutus/

Koulutuksen hinta:
3 moduulia esihenkilöille ja johdolle:
600 €/hlö + alv
9 moduulia suunnittelijoille ja insinööreille:
2550 €/hlö + alv