Näin rakennat 3D-tulostamalla kilpailuetua, webinaari

3D Formtech

13.6.2023

Event for: Open for all

Location: Online

Language: Suomi

Sign up here

Online

Webinaari 3D tulostamisesta osana yrityksen kilpailukykyä ja liiketoimintaa.

Webinaari ti 13.6. klo 9-10: Näin rakennat 3D-tulostamalla kilpailuetua

3D-tulostuksen myytinmurtajat- webinaarisarjassa murretaan 3D-tulostamiseen liittyviä myyttejä, haastetaan ajattelemaan isosti ja autetaan yrityksiä saamaan teollisuustason 3D-tulostuksen potentiaali käyttöön. Näissä webinaareissa ei tarvitse dioja tai teoriaa opiskella, vaan aiheita käsitellään keskustellen, käytännönläheisesti ja oikeiden asiakascasejen kautta. Ensimmäisessä osassa tiistaina 13.6. klo 9-10 kilpailuedun rakentamisesta pääsevät keskustelemaan 3D Formtechin asiantuntijat Patrik Oksanen ja Lasse-Matti Nieminen.

Miksi?

Uuden suurin este on vanha. Harvalla yrityksellä on varaa jäädä jälkeen kehityksessä tai hukata rahaa vain siksi, jotta asiat voitaisiin tehdä kuten aina ennenkin. Teollisuustason 3D-tulostus muovista ja metallista on tänä päivänä täysin varteenotettava valmistusmenetelmä. Nyt ratkaisee se, kuka osaa ottaa siitä parhaat hyödyt irti. Kyse ei nimittäin ole vain siitä, miten osa tai tuote suunnitellaan ja valmistetaan. Kyse on siitä, onko 3D-tulostus kirjattu yrityksesi strategiaan ja kuinka sen avulla voidaan rakentaa aitoa kilpailuetua.

Tämän tilaisuuden jälkeen tiedät…

✔Miksi 3D-tulostus on ennen kaikkea strateginen valinta?
✔Miten 3D-tulostamalla voidaan rakentaa kilpailuetua ja tehdä parempaa tulosta?
✔Mihin tarkoituksiin 3D-tulostaminen sopii ja kenelle?

Kenelle?

Liiketoimintajohtajat valmistavassa teollisuudessa, jotka etsivät jatkuvasti uusia tapoja parantaa omaa bisnestään. Voit olla esimerkiksi liiketoimintajohtaja, teknologiajohtaja, AM Specialist, teknologiavastaava, toimitusjohtaja, tuotekehityspäällikkö, ostopäällikkö tai strateginen ostaja. Olet avoin tutustumaan uusiin tuotantomenetelmiin ja tarkastelemaan niitä ennen kaikkea strategisena valintana ja kilpailuedun rakentajana.

Milloin?

Tiistaina 13.6. klo 9:00-10:00 Teamsin välityksellä. Tilaisuudesta toimitetaan tallenne jälkikäteen. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka ei pääsisi liveaikaan kuulolle.

Tervetuloa mukaan!